Börja träna igen på måndag :D

2012-08-31 @ 21:52:15| CATEGORI: Mobilinlägg
Var hos en jätte duktig massör innan idag som skulle fixa mitt lår. Fy tusan vad ont de gjorde, sjukt!! Men de känns bra nu efter även fast jag säkert kommer ha lite blåmärken. Hade haft massa knutor i det & sträckning. Hon fixade de typ och jag ska börja träna så smått igen på måndag, ska ha skydd på låret & ta någon typ av linement morgon + kväll även innan och efter träning, så ska allt gå bra :D

Imorgon ska jag och mamma köra och fixa lite saker, färg osv. Sen ska jag måla om någon slags hylla eller ja så som jag har på mitt badrum vitt & göra det lite snyggare där inne. Sen runt 4 kommer josefine hit & sover här, puss!!

Torsdag

2012-08-30 @ 18:51:00| CATEGORI: Outfits
Hej sötisar! Vaknade idag av massa åska, blixt & spöregn. Helt sjukt, så fick skjuts till skolan idag. idag var skolan himla seg men mycket bättre än igår... Och efter skolan har jag knappt gjort någonting, jo suttit framför tven. Imorgon efter skolan ska jag in till malmö till en massör tror jag de va.. Som ska försöka få bort de jag har i låret. Gud vad skönt om de funkar, då kan jag börja träna igen :D. Dagens outfit kommer här under i två bilder.



Miss this

2012-08-29 @ 19:31:42| CATEGORI: Mobilinlägg
Herregud, har inte bloggat sen i måndags nu ju :/ Har inte fått tiden till att sätta mig ner och skriva, får massa tankar hela tiden om vad jag ska skriva och så men... Här kommer lite kort vad som hänt under dagarna.
Måndag: Var i skolan hela dagen & slutade med hemkunskap på elevensval & vi gjorde amerikanska pannkakor, de satt inte alls fel!! Sen åkte jag hem, kollade lite på tv & gjorde sen lite mer mat & pluggade där efter. Vid 7 åkte jag till Malmö och tränade skånelagsträning. Gick piss ent ut sagt, visade ingenting. Sträckningen i benet var där direkt efter första språnget, åååh vet inte vad jag ska göra av mitt ben :/. Så ja kunde ju inte ge allt eftersom de gör så in i helvetes ont. Var hemma runt elva, käka lite sen somnade jag. 
Tisdag: Åkte till skolan i den här outfiten ↑. Började med hemkunskap och gjorde fruktsallad & chokladmuffins. Sen va de vanliga lektioner resten av dagen. Efter skolan bytte jag om och åkte till stallet & hämtade rekyl på betet & red sen en dressyr lektion med honom. Hem byta om snabbt & duscha sen åka till konfirationsmöte på församligshemmet. 
Idag: Jag och fina agnes ↑. Helt vanlig dag i skolan, åkte hem och åt något smått sen mötte jag upp agnes och cyklade till träningen. Ingen av oss kunde träna idag så vi kollade bara på de andra tjejerna. Nu måste jag plugga på tyska tills imorgon. Sen har jag massa saker jag blivit av med, min kameraladdare, nyckel osv... Så de ska jag försöka hinna med att leta efter. Ha de så bra puss!!

Amerikanska pannkakor, hemkunskap

2012-08-27 @ 16:16:44| CATEGORI: Mobilinlägg


Följ mig på instagram

2012-08-26 @ 21:29:02| CATEGORI: Mobilinlägg

Shopping

2012-08-26 @ 21:26:00| CATEGORI: Allmänt
Jag & felicia drog till väla vid 12 tiden & har varit där nästan hela dagen. Fick med mig 3 tröjor & ett par vita byxor. Kan inte fota de för batteriet är slut på kameran & jag hittar inte laddaren, åååh skjut mig typ? :( Ska snart gå ner och skriva ut en bild tills imorgon så jag ska på skånelagsträning, haha tar en egopic såklart (a). Pappa körde mig ner till skogen innan så jag kunde springa lite i slingan och se hur de kändes i benet. Så nu har jag myggbett över heela benen... 
 

Mot väla

2012-08-26 @ 12:09:58| CATEGORI: Mobilinlägg


Sanningar

2012-08-25 @ 11:52:00| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej bloggen! Vaknade faktiskt redan vid 9 idag?! Idag ska jag typ inte göra något, måste bara städa mitt rum, hela ovanvåningen (som är min nu när alexander flyttat). Sen håller vi på här nere, ska måla om, möblera om och så men inte idag då. Ska tömma lite byrår och sånt smått & gott. Så vet inte vad jag ska blogga om, så jag kom och tänka på en kommentar jag fick för ett tag sen att jag skulle skiva några sanningar om mig så de kommer här.

1. Jag använder ofta massa konstiga ord som jag inte vet vad jag fått de ifrån, asså de är inte svenska, utan helt random.
2. Jag är egentligen mörkhårig, men har slingat de sen typ 3 år tillbaka.
3. Jag tänker på massa dåliga saker när jag ska somna.
4. Jag stör mig riktigt mycket på att alla 8or inte alltid har rast & äter samtidigt på vår skola längre. Då mina närmaste vänner går i de andra klasserna. 
5. Ibland är jag så konstig så jag inte orkar mig själv...
 
Ja där var 5 stycken, kanske kommer några då och då.
LOVELY FRIENDS! ♥

Yesterday

2012-08-24 @ 15:11:00| CATEGORI: Bilder / Kameran
Igår var de torsdag & efter skolan följde jag med josse hem till henne & fixade lite sen gick vi till busshållsplatsen och hoppade på en buss med agnes, lisa & klara till lund. Tog tåg därifrån till malmöfestivalen. Gick & tog någon baugette på starbucks sen mötte vi upp isak & gick och ställde oss där icona pop skulle uppträda. Fick platser längst fram & efter första låten började de spöregna. Så ja de va på med regn jackorna! Efter så skulle jag och agnes till stationen, träffade sen icona pop, tog bild med dem osv. Gick till espresso house & sen mötte vi dem andra igen. Sen åkte jag & agnes hem. Gick och la mig direkt, med smink & allt. Var så himla trött, inte för kvällen då men har inte vilat på jätte länge, det har varit full rulle hela tiden. Så ja, idag ska jag inte hitta på något. Här kommer bilder från igår.

Outfit

2012-08-22 @ 16:29:29| CATEGORI: Outfits
Hej! Hade lite stressigt imorse så hann inte blogga. Det spöregnade ute så drog upp håret i en slarvig boll & hade mysiga kläder. Drog på mig regnjacka & mina hunter med. Ska snart byta om till handbollskläder och dra och spela träningsmatch. Sträckte låret på idrotten idag igen så jag får se hur pass mycket jag kan spela. Puss!!

Sitter på Matte

2012-08-22 @ 11:31:00| CATEGORI: Mobilinlägg

I skolan

2012-08-21 @ 11:11:54| CATEGORI: Mobilinlägg


Tisdag!

2012-08-21 @ 08:00:48| CATEGORI: Mobilinlägg
Hann inte blogga igår. Men de var bara samma gamla skola, drog sen hem till josefine och badade där och så. Sen började träningen halv 8 till 9. Idag är de tisdag & efter skolan åker jag ut till stallet. Får se hur de blir med Rekyl, tror inte att de har hittat hans träns osv.... Dagens facelook är här under, har ett grönt linne, med en kofta och shorts. Ska försöka blogga lite i skolan idag. Men de finns typ bara bra täckning i halva skolan, sen blir bilderna så små. För min framkamera bilder blir as små. Förstorar alltid de på datorn. Blir så fult när bilderna inte passar in, aja...

Malmöfestivalen

2012-08-19 @ 20:09:03| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej mina finisar! Igår red jag dressyr med rekyl & han skötte sig jätte bra! Sen åkte jag hem duschade & så sen kom fanny & vi åkte in till malmöfestivalen. Gick och letade reda på de andra & tog plats långt fram i klungan. Sen drog rix fm igång & vi såg de, så grymma! Sen gick vi till donken åt och så, träffade även annaellinor på vägen som vi tog bild med ↑. Fanny sov sen hos mig. Vaknade idag & hon följe med mig ut till kylis. Hans träns var borta, så fick rida med grimma & grimskaft idag. Sista dagen jag hade honom idag :( Kommer sakna att åka ut till stallet hela tiden. Men jag rider ju fortfarande han 1 gång i veckan. Nu ska jag göra ett sånt träningspass vi fått av handbollen. Lägger ut 2 bilder på Norlie & KKV och på danny från igår.

saturday

2012-08-18 @ 09:10:37| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej! Har lite brottom nu. Åker till stallet om 5 minuter och rider nog dressyr idag. När jag kommer hem från stallet, duschar jag sen åker jag & fanny in till malmö festivalen. Träffar nog massa andra där också. Aja puss på er!!

Igår!

2012-08-18 @ 09:02:00| CATEGORI: Allmänt
Heeej sötisar! Gjorde faktiskt ett inlägg igår morse men de kom tydligen inte upp... Hittar inget utkast heller. Men igår så var de ju först skola sen tog jag bussen med lina hem till alice & jag & lina cyklade därifrån hem till lina, sen bytte jag om där och hämtade mina saker & cykel. Sen cyklade jag till stallet. Tjejerna stod redan i stallet med deras pollar & gjorde lite makeover på dom. Så jag cyklade snabbt till betet och hämtade kyliis. Red till stallet sen red vi ut en sväng. Alla hästarna vad pigga & taggade efter torsdagsvilan. När vi kom tillbaka åt vi lite, sen red vi ner dom & jag blev hämtad runt halv 8 tror jag. 

First day

2012-08-16 @ 20:36:25| CATEGORI: Vardag
Ja, har inte bloggat igår eller idag, men mina dagar går i ett. Försöker blogga när jag får tid. Idag började iallafall skolan igen. Kändes helt konstigt att vi är åttor nu. Efter skolan drog jag hem en snabbis & hämtade bikini & drog sen till agnes där linnea också va. Vi åt, snackade & sen hoppade vi i poolen! Åkte hem vid sju då mamma & jag körde till graffiti och hämtade hem mat och åt de. Imorgon är de skola, sen följer jag med lina hem & sen till stallet. Här kommer en bild från lunchen som linnea smygfotade på mig & agnes ;)

Tisdag!

2012-08-14 @ 21:27:09| CATEGORI: Vardag
Åh då var det tisdag idag då jaa, cyklade till stallet, det ät nästan 1 mil dit så de va lite jobbigt... Sen hämtade vi rekyl på betet, sen tillbaka & sadlade och så. Red till ett stubbfält, men rekyl var lite tramsig idag, så vi red tillbaka till a-l ett tag. Lina & Josse red lite då. Åt och ja fixa allt sånt i stallet. Imorgon är vi ett helt gäng som ska hoppa, lina rider ichi imorgon. Så vi alla ska mötas uppe vid betet vid 11, så jag får åka hemifrån vid 10. Tog en bild från linas blogg så länge eftersom hon inte kan skicka bilder för hon är inte hemma :)

Rekyl <3

2012-08-14 @ 08:38:00| CATEGORI: Bilder / Kameran
En till bild från igår... Men josefine ska med till stallet idag, hon rider inte men ville ändån hänga med :) Jag och lina tänkte lite igår & vi har fått en schema för hela veckan. Åh så himla nice, ska även rida till ån någon av dagarna, vilken får ni se sen. Idag blir det uteritt, tänkte rida bort till stubbet & kanske köra något där, eller vi får se. Puss på er sålänge :D

Bilder från idag!

2012-08-13 @ 23:23:47| CATEGORI: Bilder / Kameran

Sommarponny!

2012-08-13 @ 23:14:32| CATEGORI: Mobilinlägg
Åh allt är så himla bra just nu!! hihi drog till stallet vid 12. Jag & Lina hämtade rekyl på betet sen fixade honom, sadlade osv. Red sen ut en sväng med f & m & körde lite galopp på stubbet, hannah & julia kom sen också med lite. Red hem sen igen och fick i oss lite mat & sköljde av honom. Kollade sen när de löshoppade sunshine & felix, sen red vi honom till betet igen. Drog tillbaka och chillade lite i stallet. Pappsen hämtade mig vid 5. Hem & äta & byta om och sen dra till träningen. Gud de va så härligt att inomhusträningen har börjat igen!! + så har vi två nya tränare. Lina skickar lite bilder hon tog idag, så de kommer i nästa inlägg! :D

Stallet

2012-08-13 @ 10:51:20| CATEGORI: Mobilinlägg
Åker till stallet idag vid 12 tiden, rider & så med linisen. Ah bara så ni vet vart jag håller till idag, ha de så himla bra, för det ska jag. puss! :D
osariös bild såklart, de är ju jag ;)

Agnes & Josefine

2012-08-12 @ 21:24:07| CATEGORI: Mobilinlägg
Heej! Har typ inte uppdaterat alls mycket nu igår & idag. Men igår sov jag & agnes hos josse, badade & sånt myys. Idag åkte jag hem vid 1. Sen åkte jag till Agnes vid halv 4, kollade handbollen & sen badade vi & jag kom väll hem runt 8. Nu måste jag städa, så det är därför jag skriver så lite, hatar det!!! :(

Drar till Josefine!

2012-08-11 @ 15:33:30| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej sötnosar!! Josse ringde nyss & sa att jag kunde komma så jag ska bara packa och byta om sen drar jag till henne och sover där inatt. Ska bli myys! Var ute innan i det fina vädret och tog några foton & myste med min älskade kissemiiisse!! Här har ni 2 bilder, puss!

DÖÖÖR

2012-08-10 @ 23:15:38| CATEGORI: Allmänt
Hittade nyss denna videon, helt såld, sjukt så hilma söt den är!! 

Holaaa! ;)

2012-08-10 @ 22:06:29| CATEGORI: Mobilinlägg
Heeej, har typ inte uppdaterat alls bra idag... Men jag har gått runt i pyamas hela dagen och degat. När mamma kom hem från jobbet hade hon med mina hunterstövlar hem & dom passade, åååh så glad! :D Sen åt vi mat & kollade handbollen & som nog hela svenska folket vet så är sverige i os-final!! Så gött! Sen lite senare på kvällen har jag hjälp mamma & pappa att bära ut soffan & allt sånt för de ska till karlstad (alexanders nya lägenhet) och lämna de där imorgon. Nu är det musik på högsta volym i lurarna och sitter och spelar lite spel på ipaden, hörs! :D
Ja, är som sagt ofixad & går i pyamas på dessa bilderna, har ju bara gått hemma idag så skit samma! Även mina älskade hunter på fötterna ;)

Happy!! :D

2012-08-10 @ 17:33:07| CATEGORI: New in


Hemma

2012-08-10 @ 14:38:44| CATEGORI: Mobilinlägg

Blir nog hemma idag, har städat hela min toalett nu idag. Åt mat nu precis också, skriver mer sen, puss!!


Läggdags

2012-08-09 @ 23:37:39| CATEGORI: Bilder / Kameran
Ska gå och lägga mig nu snart, är trött som jag vet inte vad... Ah, aja min bror flyttade ju upp till karlstad nu idag så jag kommer inte se honom på väldigt länge, inte förrens de är sommarlov tror jag, sjukt! Men jag hoppas han får det super bra där uppe!
Hehe, har ingen direkt ny bild, så det fick bli den här gammla på mig, alexander & mammsen!

thumb up, thumb down

2012-08-09 @ 22:13:37| CATEGORI: Mobilinlägg

Fina vänner!

2012-08-09 @ 21:03:44| CATEGORI: Allmänt
ph' linnea, agnes & jag, meningen att bilden ska vara lite suddig, såg koko ut ;)
 
Tjenaa! Läget med er idag då? Själv är allt lite blandat, både glad & ända inte liksom... Var ju tänkt att jag skulle bli hemma idag, men icke.. Agnes ringe och frågade ifall jag ville komma till linnea, så ja duschade & åt sen drog jag till dom. Vi tog det bara lungt, kollade film & ja allt möljigt. Kom hem runt halv 7 tror jag. Mamma & pappa var på möte, men dom hade redan gjort mat så jag satte mig och åt & fastnade så klart framför tven. Haha

Blir en riktig hemmadag :/

2012-08-09 @ 11:54:39| CATEGORI: Mobilinlägg
Godmorgon! Åh trodde knappt jag skulle somna igårkväll, låg & hostade hur länge som helst & de slutade inte. Sen när jag väl inte hostade så var det massor av tankar som snurrar runt i huvudet. Aja, ska ju som sagt vara hemma idag och ta det lungt, bli av med förkylningen och allt skit. Alexander åkte iväg imorse så nu lär jag inte se honom på ett bra tag. Har iallafall en egen toalett nu :D 
hahaha asså denna bilden är 2 år gammal... Heh har inte använt den ännu så ja, tänkte jag kunde ha den nu :D 

Musik på högsta volym!

2012-08-09 @ 00:21:57| CATEGORI: Bilder / Kameran
Hallåå där! Hela gick ner och kollade handbollen & fyfan vad bra Sverige!! Stannade sen där nere och plockade undan lite... Alexander (min bror) flyttar upp långt iväg imorgon bitti och tar med sig iprensip hela vardagsrummet (soffan, bord, tv). Vi ska dock göra om i vardagsrummet men nu under tiden tills vi ska fixa det så kommer det kännas helt tomt där nere. Imorgon ska jag bara vara hemma och försöka bli av med min förkylning så jag kan vara med på allt som händer nu, träningen börjar, skånelaget, ska ha Rekyl hela nästa vecka & allt sånt händer. No way att jag är sjuk då liksom :/

Malmö

2012-08-08 @ 19:55:07| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej! Åkte ju in till malmö med Evelina och kollade hästarna vid ribban, tog sen buss in i stan & käkade lite & shoppade. Fick med mig en väska hem, så jag är nöjd ;) Sen tog vi bussen tillbaka igen och åkte hem till Lödde igen vid 4. Har degat lite här hemma nu under kvällen... Ska ner och kolla handboll nu & heja på Sverige, vi hörs!
 

Svar till Linnea

2012-08-08 @ 19:14:44| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej sötnosar, börjar med att svara på en fråga angående förra inlägget om hunter stövlarna jag beställde!

Q: ÅÅÅHH! Vill oxå ha sånna! kollade runt hela natten hahah! Vilken sida köpte du dina ifrån o hur mkt kostade dem? GRYMT SNYGG BLOGG!
A: Ja, dem är så himla snygga! Köpte mina på brandos.se & där kostade de 1200kr. Direkt länk till stövlarna hittar du här. Tack så hilma mycket :D

Svarar typ aldrig såhär i ett inlägg utan brukar skriva svar genom blogg.se's nya svars fuktion. Så skriv in er mail eller er blogg så svarar jag er! Ha de bra puss!

Hunter, Original Tall Black

2012-08-08 @ 10:31:01| CATEGORI: New in
Glömde säga att dessa godigarna är påväg hem till mig just nu! Snacka om glad? Tack världens bästa föräldrar! :D

Dagens outfirre

2012-08-08 @ 10:26:01| CATEGORI: Outfits
& ja jag är fullt medveten om att jag inte bäddat sängen osv...

ska du me & flya?

2012-08-08 @ 09:10:15| CATEGORI: Bilder / Kameran
Godmorgon, klockan är väll nu runt 9 & har precis bytat om och fixat mig. Nu ska jag ner, packa min väska och få i mig lite frukost. Sen drar jag hem till felicia för jag hade glömt mitt minneskort till kameran i hennes dator. Sen hem igen & då kommer Evelina och hämtar upp mig & vi åker till Malmö horeshow. Får se om vi blir där hela dagen eller ifall vi tar bussen in i stan... Ja, dagens outfit kanske kommer senare! Pusss!

Nya profilbilden på facebooken!

Bloggen bredare

2012-08-07 @ 23:21:32| CATEGORI: Mobilinlägg
Glömde säga att bloggen är bredare så de förra inläggen ser konstiga ut eftersom bilderna är så små! Ska in i duschen nu sen ska jag nanna, imorgon åker jag & Evelina till Malmö horse show & är där under dagen. Här får ni två bilder från idag.

Gjort om bloggen!

2012-08-07 @ 23:05:30| CATEGORI: Mobilinlägg
Äntligen! De är så skönt med ny design, tröttnar så himla fort! Har typ inte bloggat på två dagar, jag vet! Och jag är även ledsen för de. Var ju iväg i Ullared i söndags & fick med mig himla massor hem. Sen när vi stog i kassorna så börja jag se dåligt, visste det direkt... Migränen kom och jag mådde piss hela vägen hem & ja you know... Blev sängliggandes resten av kvällen. Sen på kvällen när jag hade vaknat igen mådde jag lite bättre iallafall, kollade lite os & gick sen och la mig igen...
Sen dagen efter (igår) var det först tänkt att jag skulle träffa felicia. Så ja vaknade som vanligt & satte mig framför tven, mådde piss igen :/ Blev att lägga mig i sängen och ta det lungt hela dagen & mådde bra sen på kvällen igen. Hade dock en förjävlig förkylning så näsan är hilma täppt & min hals gör sjukt ont (fortfarande då, då). Snackade med felicia och de blev att hon kom över & vi körde och handlade b&j sen sov vi ute i tält i min trädgård. Myyys!
Vaknade sen idag runt 11 av att de va som en bastu inne i tältet, himla varmt! Gick ut och fixade frukost & så, sen hade vi en liten fotodag idag & bilder kommer nog i ett annat inlägg, meny bilden & den utklippta bilden i headern är från idag. Åt sen pizza hemma hos felicia och kom hem för inte alls länge sen. Fick även reda på att jag är uttagen till träningarna med skånelaget!! Sjukt, tror fortfarande inte att det är sant...
 

Earphones in, Volume up, Ignore the world

2012-08-05 @ 23:29:21| CATEGORI: Mobilinlägg


Mot Ullared!

2012-08-05 @ 08:46:53| CATEGORI: Mobilinlägg


#tired #girl @victoriaacarlssons

2012-08-04 @ 22:08:16| CATEGORI: Carebox

Dagens fix

2012-08-04 @ 15:58:08| CATEGORI: Mobilinlägg
Haha massa lim på naglarna...

 


2 webbpics!

2012-08-03 @ 19:24:40| CATEGORI: Allmänt

Myser med min älskade miiisee!

2012-08-03 @ 19:12:47| CATEGORI: Mobilinlägg

Outside

2012-08-03 @ 18:48:24| CATEGORI: Mobilinlägg

Hej sötnosar, gick upp vid 7 och drog till gymmet. Var först tänkt att jag bara skulle köra ett pass idag, men min kusin fick med mig på ett till sen. Har haft en sån mysdag idag, målat naglarna och så. Har precis varit och handlat också & nu ligger jag ute i trädgården och myser med min misse!


Internetet tillbaka!

2012-08-02 @ 22:19:53| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej! Internetet har inte fungerat på hela dagen så jag har inte kunnat skriva. Igårkväll kom agnes & ebbas familjer hit och åt och sen drog vi hem till agnes och badade och kollade film och sånt mys. Gick väll och la mig sen vid 2 tiden. Idag vaknade jag halv 2, hehe sovit bort hela dagen... Sen drog jag och körde lite träning på gymmet också. Nu ska jag ner och kolla handboll, puss! Tog en bild innan jag drog och tränade innan :)

Internetet fungerar inte

2012-08-02 @ 15:49:59| CATEGORI: Mobilinlägg

Hej sötnosar! Kan inte blogga ny för mitt internet till datorn fungerar inte, så de kommer mer update när de funkar, här kommer en bild ifrån igårkväll iallafall, puss!!


Dagens Victoria

2012-08-01 @ 15:43:00| CATEGORI: Mobilinlägg
Tog några snabba outfitbilder med webkameran, nu ska jag ner och kolla handboll, puss!

Älska mjukis!

2012-08-01 @ 13:56:23| CATEGORI: Mobilinlägg
Ja såhär ser jag ut just nu dåå! Var iväg och körde 2 pass på gymmet nu imorse. Sen när jag kom hem tog jag det bara lungt och så. Kom ut från duschen för ett tag sen som ni kanske ser på bilden, blött hår & osminkad. Fick ta tag i min och broderns toalett nu idag & städa. Såg inte klokt ut... Men nu ser det iallafall helt okej ut. Får väll se hur länge vi håller det städat? 


RSS 2.0