New in

2012-09-29 @ 22:37:00| CATEGORI: New in
Hej Caroline kom och hämtade mig vid halv 12 så körde hos oss till Väla, blev att jag fick hem en hel del. 2 stickade tröjor, byxor & ett halsband. Har chillat lite nu ikväll, ätit plankstek, b&j och sånt mys. Har 2 matcher imorgon så hinner ju knappt göra så mycket mer... Här kommer bild på de jag köpte och lite så :) mobilbilder, orekade inte hämta kameran...
 

Filmkväll!

2012-09-29 @ 11:06:00| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej, bloggade inte mer igår, för först va de ju skoljoggen, gick okej, fick ont när de va ca 2 km kvar så fick gå då... Sen åkte josse med mig hem, duschade, åt och så. Tillbaka till skolan vid 1. Gick 2 lektioner sen följde jag med josse hem. Vi båda va himla trötta så vi bara chillade. Åt mat där sen kom linnea också. Hade liten filmkväll och sånt mys. Kom hem någon gång på natten.
Vaknade rätt tidigt idag. Fixade mig & nu snart kommer min kusin och hämtar mig så åker vi till Väla, mys! Hoppas nu jag hittar något... Ni får ha de så bra pusss!!

Skoljoggen!

2012-09-28 @ 08:37:49| CATEGORI: Mobilinlägg
Drar snart ner till skogen och springer skoljoggen, 6.5 km, inte fullt taggad men vafan! Springer med skadad fot & lår, weehoo, alla skydd på & tejpat. Ha de bra!
 

Årets skolfoto

2012-09-27 @ 20:27:54| CATEGORI: Mobilinlägg

I väntan på bussen

2012-09-27 @ 15:36:42| CATEGORI: Mobilinlägg


Facelook

2012-09-27 @ 08:00:46| CATEGORI: Mobilinlägg
Gick upp tidigt idag så jag skulle kunna ta de hyffsat lungt nu på morgonen, hatar att stressa! Fastnade inte på nogon outfit bild imorse, så de får bli en vanlig spegelbild. Har sånn klädbrist just nu så de är sjukt, åka & shoppa till helgen kanske? jotack, de hade suttit bra! Efter skolan tar jag bussen till malmö, till en massör, ska köra lite på låret igen & foten i think ;) Ha de bra pusss!
 

Tagga plugg och sånt... :/

2012-09-26 @ 20:12:48| CATEGORI: Mobilinlägg
Heeeej, är skit glad just nu för typ ingen andledning. Men iallafall så skolan rullade på som vanligt. På fredag är de skoljoggen, jippiii, fast nä... suger... Hade stressigt som ett as imorse så fick äta frukosten på vägen och ja, hann absolut inte blogga. Efter skolan gick jag, agnes, fanny & klara och åt på medley. Och bytte sen om för träning. Vi hade ingen tränare idag så vi höll i träningen själv & de gick faktsikt bra ;) Ska plugga lite tyska snart. Men vill inte börja på de än för är inte riktigt sugen på att at tag i de just nu. Ajaaa puss på er! :D
Kvällsmys med svenska hollywoodfruar! 

Tisdag!

2012-09-25 @ 22:07:35| CATEGORI: Mobilinlägg
Ja, tisdag idag. Började med att laga korv stroganoff på hk första lektionen. Lite så lagom mätt och sånt efter frukost osv... Men sen rullade dagen på, efter skolan var de hem snabbt & sen dra till stallet. Blev att rida Ichi idag, var lite kul att byta lite faktiskt. Så ja red henne ner från betet & red sen lektion, började med lite dressyr & slutade med hoppning. Ichi var taggad! Sen hem byta om osv & dra på gitarr. Sen hem chilla, läsa läxa, kolla x factor osv. Missade såklart Svenska Hollywood Fruar, åh favvo programmet ju :( Tänkte ta och se de imrn istället. Hade också sån himla bad hairday idag, hade plattat håret, men de var ju allt annat än platt när jag kom till skolan. Blev så trött på de så jag drog upp det i en boll efter lunchen.

Today's, collage

2012-09-25 @ 08:07:41| CATEGORI: Mobilinlägg

Bästa! ♥

2012-09-24 @ 15:28:27| CATEGORI: Mobilinlägg

pancakes ♥

2012-09-24 @ 14:55:14| CATEGORI: Bilder / Kameran

LVHK ♥

2012-09-24 @ 14:42:24| CATEGORI: Mobilinlägg
Och så var ännu en cup över.. Denna har varit as nice faktiskt, bilderna över är på mig & fanny på bussresan dit & resten innan & under partyt. Tog 5 timmar cirka att ta sig upp till vänersborg då med buss i fredags. Hittat på massor & vi slutade som 3 i cupen, alltså brons. Gick och la mig vid 11 igår efter vi kommit hem. Var helt slutkörd. Gick upp ifrån sängen idag vid halv 1. Har knappt fått någon sömn där uppe så jag behövde sova ut. Gick upp och gjorde mig pannkakor. Så hilma gott! Idag ska jag fixa designers & sen drar jag på träning ikväll. Pussss!

Kick off

2012-09-21 @ 08:04:41| CATEGORI: Mobilinlägg
Ja, vad gör jag på den bilden då? Jo efter skolan så va det punka så cykeln, alltså så slangen åker av ni vet... Försökte cykla ändå men de blev bara värre så jag fick hoppa av & gå hem istället så det tog lite längre tid. Sen åkte jag & mammii till graffiti och åt och köpte hem lite shampoo & sånt man bheöver, ni vet? Sen var de plugga & packa hela kvällen. Hann inte sitta vid datorn då. Idag går jag bara 2 & en halv lektion i skolan, sen åker jag & äter och sen rullar bussen iväg mot vänersborg. Ska på kick off cupen men laget, fett nice! Pusss

Instagrammmiiiis

2012-09-20 @ 08:11:45| CATEGORI: Mobilinlägg
Denna lades ut igårkväll på instgrammen. Victoriaacarlsson heter jag där, iallafall så ska jag dra till skolan nu om några minuter. Börjar 20 i idag så de är ju lite chill, träslöjd också, lovely! Idag är de ju torsdag & efter skolan ska kanske jag och en kompis hem och fixa några lappar, men sen idag måste jag packa. Har säkert läxor som också måste göras. Ska även ha redovisning i tyska idag, ååh om jag failar påverkar de hela betyget, siiiick, nu måste jag klä på mig lite & sen dra till skolan! :D

Fyfyfy...

2012-09-19 @ 19:32:11| CATEGORI: Mobilinlägg
Har inte haft tid att skriva nu på sistonde de är så himla mycket saker som har hänt, både bra & hemska... Hade en helt awesome kväll med mina underbaraste i lördags, spelade match på söndagen & de gick skit bra, vann med 21-4. Slingade sen håret & de är såå skönt att bli av med utväxten! Sen har de varit mycket träning och läxor. Sen ja de dåliga är ju då att mitt morbror har gått bort. Sjukt, RIP men tänker inte skriva massa om det... :( så här får ni lite bilder.

Godmorgon!

2012-09-15 @ 10:49:10| CATEGORI: Mobilinlägg
Fan att mitt hår blev helt fucked up på denna bilden -.- Jaja, idag ska jag hem till agnes, blir nog att fota lite och så.. Sen på kvällen kommer de andra tjejerna och har en liten tjejkväll. Sen drar de typ inatt medans jag sover hemma hos agnes. Mysmyyys! Och jo nu kom jag på det. Jag har fått någon fråga om vem "tjejerna" är. Skriver typ de hela tilden för jag orkar inte skriva alla namnen. Men asså de är oftast agnes, josefine, linnea & klara. Kan ju va att någon inte kan eller så, men oftast är de dessa girlssen! Pusss

Natti nattii!

2012-09-14 @ 23:57:00| CATEGORI: Allmänt
Ska dra mig mot sängen nu efter ha gjort ett av passen från handbollen, har typ halvt glömt dem & har inte haft tid. Var inte alls taggad för de ikväll, men jaja gjorde ett ändå :D Info om imorgon och så får ni senare, puss!!

I Skolan

2012-09-14 @ 11:38:23| CATEGORI: 31 dagar med mig
Sitter judt nu på en so lektion och jag har precis lämnat in mitt arbete så jag kan bara chilla vid datorn & de är såå skönt!! Efter detta har vi lunch sen så har vi bara sånna tråkiga lektioner som typ kan gå och dö.. Försöker få över en bild från min mobil hit till datorn men mobilen har typ ingen teckning här. Så den lär väll inte komma... Ha de så bra iallafall pusspuss!!

Friday!!

2012-09-14 @ 07:57:42| CATEGORI: Mobilinlägg
Fredag idag, hur härligt som helst! Efter skolan åker jag och mammi och handlar lite saker runt i lödde. Sen när jag kommer hem ska jag fixa med de då. Äter sen tacos ikväll! Så blir en liten mys dag, ska även hinna fixa några designers. Men här är iallafall dagens jaag :D

// Blus - Ginatricot // Halsduk - Glitter // Jeans (de jag köpte igår) - Cubus // Skärp & Smycken //



School pic

2012-09-13 @ 22:11:34| CATEGORI: Mobilinlägg
Tog en bild från matten eftersom de är typ bara i skolan & hemma när jag fotar outfits som jag fotar. Har inte tid sen & efter en dag i skolan ser jag hemsk ut, sjukt! Det är så himla kallt så jag tog på en halsduk till outfiten idag. Efter skolan åkte jag till wellness & fixade mina tår, hade någon typ av nageltrång. Så ja hon skärde lite och så, men de blev nog bra iallafall! Sen åkte jag och mammi till graffiti och åt bakad potatis. Hade fått något sms från centersyd att de var någon jeanskväll inne på cubus så vi gick bara inom där & jag hittade ett par jeans. Sån typ lila färg, sån höstig färg. Fick goodiebag & hela köret. Sen var de hem och plugga kemi & har städat rummet, puss!!

Today

2012-09-13 @ 07:59:00| CATEGORI: Outfits
Fastnade inte på bild så, tog de bilder man inte såg huvudet, pusss!


Wednesday

2012-09-12 @ 22:16:27| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej där! Igår efter skolan så åkte jag ut till stallet. Skulle egentligen rida hopplektion men den blev inställd för att de regnade. Hade redan hämtat rekyl från betet & de slutade regna så jag & 2 andra tjejer red ut en runda barbacka. Släppte sen honom på betet & körde hem. Bytade om snabbt och åkte sen till gitarren och sen hem och plugga. Idag var de träning & sen plugg. Nu kollar jag Svenska Hollywoodfruar som jag missade igår. Ska lägga mig efter de. 

Dresscode

2012-09-11 @ 07:53:00| CATEGORI: Outfits
// Tröja - Gina Tricot // Byxor - Gina Tricot // Smycken & Ska nog ta på mig en halsduk //

Agnes

2012-09-10 @ 22:48:46| CATEGORI: Mobilinlägg

Hej fina ni!! Har typ inte haft tid att göra så mycke inlägg idag men ni fick ju dagens outfit innan, förövrigt så var jag sjukt missnöjd med outfiten, håret och allt. Annars var de en hyfsat chill dag i skolan. Efter skolan åkte jag och Agnes till center syd och shoppade lite. Fick med mig en tröja & en halsduk. Sen drog vi hem och sen till träningen. Imorgonbitti har jag mycket att fixa så, plugga och så för jag förstår mig inte alls på biologin, så jag kanske inte hinner blogga. Men ja vi får se, puss


Outfit

2012-09-10 @ 07:54:00| CATEGORI: Outfits

// Tröja - Lindex // Halsduk - Ullared // Jacka - New Yorker // Svarta jeans - Gina Tricot // Smycken //

Black and white

2012-09-09 @ 19:43:34| CATEGORI: Bilder / Kameran
Hej sötnosar!
Tog 2 bilder precis som jag redigerade nyss. I Alexanders gamla rum så har ni inte satt in nya möbler eller något sånt ännu så där är en hel vägg som jag kan fota vid :D
Men i fredags stack jag & felicia upp till hasslö och sov där en natt sen på lördag kom pappsi & mina tjejer i bilen och hämtade oss så åkte vi till karlskrona med laget. Var på bodaborg där, typ som fångarna på fortet eller så. Man sprang runt i massa rum och skulle klara sig vidare.

Sen på kvällen kom agnes, josse, linnea och klara hit och vi åt pizza och badade jacuzzi och sånt mys. Vid 12 drog vi vidare hem till linnea, (inte agnes, hon skulle hem). Men vi andra som där hemma, vaknade imorse och då drog jag, klara, agnes & linnea till ip och kollade Lödde-BoIS. Träffade massa där också, jag såg inte hela matchen utan jag & agnes drog typ efter halva. Så ja jag åkte hem och chillade lite och så. 

Ska verkligen försöka fixa lite outift bilder imorgon innan jag åker till skolan, men hinner nästan aldrig. Men man kan ju hoppas på det bästa. Ska snart gå ner och kolla på X-factor, första avsnittet idag. Har planer inför imorgon med de får ni veta då ;) Jaa, detta inlägget blev väldigt långt men de är så när jag inte hinner uppdatera så blir det färre fast längre. Puss

Hasslö igår, sover hos linnea ikväll!

2012-09-08 @ 19:54:28| CATEGORI: Bilder / Kameran

Tävling

2012-09-06 @ 21:55:33| CATEGORI: Tävlingar
Länk till min fb sida [här]
Länk till Annaforms fb sida [här]

Torsdag - drygaste dagen...

2012-09-06 @ 21:12:00| CATEGORI: Allmänt
Torsdag idag, misslyckades med allt idag, sminket, håret & hade bara på mig en mjukiströja & svarta jeans. Usch hatar sånna dagar. Efter skolan drog jag hem och åt sen hämtade Caroline upp mig & vi drog och körde ett bodystep pass, var ju ett tag sen så man kände sig lite lost.. Gjorde lite ont i låret, men inte så farligt! Ikväll ska jag försöka få igång tävlingen & fota mitt badrum, har även massa plugg, stort SO prov imorgon och så klart skjuter jag upp allt till sisia dagen. Varför jag uppdaterar så dåligt är för att jag knappt har tid länge, är de inte träning är de plugg, inte de så är det något annat, hinner inte ens sitta vid datorn, puss!! 

Going to school now!

2012-09-05 @ 08:06:53| CATEGORI: Mobilinlägg

Dagens Victoria

2012-09-04 @ 08:02:25| CATEGORI: Mobilinlägg

Hej sötisar!! Hann inte blogga igår. Men efter skolan åt jag och så sen drog jag på ett möte med klassen och drog direkt därifrån till handbollsträningen. De gick skit bra igår. lårskyddet var awesome!! Sträckningen gick inte upp alls ;) Efter skolan idag åker jag till stallet och rider, kommer hem vid kvart över 6 och jag ska på gitarr 20 över, hur ska jag hinna?? Jaja ses senare, puss


Josefine!

2012-09-02 @ 18:37:37| CATEGORI: Mobilinlägg
Hej, inläggen blir himla tråkiga nu när jag inte har en kamera eller något, kan typ inte fota något... Ska ladda mitt batteri hos fanny imorgon så på tisdag kan jag fota igen. Igår så målade jag en bäst & lite lådor & har gjort om badrummet, gjorde de sista idag. De blev faktiskt snyggt! ;) Hade tänkt fota de sen när jag fått kameran, synd jag inte tog någon före bild.. 

Josse kom hit igår vid 5 , sen sov hon här, vi lagade mat bakade & ja hade det allmänt nice! Idag drog hon nog vid halv 4 tiden & de var då jag & mamma drog och handlade in e sista till badrummet. Imorgon är de skola, sen är de träning. Har jag fått till någon mobilbild under dagen kommer de nog något inlägg innan träningen. På onsdag är de skolfoto & jag vet inte vad jag ska ha på mig.... :/ 

Har ju somsagt bildbrist just nu så de blir en bild på mig, linnea & josse från i våras.


RSS 2.0